belgische chefkok en receptschrijver Pascale Naessens

Ga voor natuurlijke voeding, dan voel je je lekkerder en hunker je niet meer naar industriële gemaksvoeding. Dat ziet Pascale Naessens het liefst en dat is nu precies waar ook FoodFirst Network voor staat.

Zolang je vers en onbewerkt eet, kun je bij Pascale naar hartenlust variëren. “Bij mij in de keuken is het ‘alles mag en niets moet’. De recepten zijn er om aangepast te worden. Je bent zelf je eigen chef. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren met mijn eenvoudige keuken.” Haar ultieme advies? “Koop vers, kook zelf en eet samen.”

De recepten van Pascale Naessens

De komende tijd vind je hier elke week een voorproefje van een nieuw recept van Pascale Naessens. De ingrediënten en volledige bereidingswijze krijg je op het platform.

  • Tongrolletjes
  • Tomaten met feta
  • Kalfsmedaillon
  • Hartige broccolitaart
  • Spinazie met tomaat en halloumi
  • Garnalen met gebakken paddenstoelen

Nu bekijken: Receptvideo garnalen met gebakken paddenstoelen

Over FoodFirst Network

Als je goed eet, heb je meer energie. Als je meer energie hebt, heb je meer zin om te bewegen. Waardoor je beter slaapt. En wie goed uitgerust is, kan beter tegen stress. Op FoodFirstNetwork.nl vind je alles om je leefstijl te veranderen én vol te houden: lekkere recepten en begeleiding bij goed eten, slapen, bewegen en ontspannen. We werken met gepersonaliseerde profielen. Daar wordt iedereen beter van. Oók als je (tijdelijk) minder lekker in je vel zit of diabetes, een hoge bloeddruk of een allergie hebt.

Word nu member!

Ervaar zelf wat onze leefstijl voor jouw gezondheid kan doen. Leef smakelijk!

Word member