Gynaecoloog ginny chamorro

In een prachtige internationale kliniek in Amsterdam, voert gynaecoloog Ginny Chamorro bijzondere operaties uit. Leed van jaren fixt ze in een kwartiertje. Ginny’s leefstijladviezen tegen overgangsklachten duren langer, maar vrouwen zijn er even blij mee. Minstens.

Regen of zonneschijn; voor Ginny maakt het niet uit. Deze gynaecologe straalt altijd, helemaal als ze over haar patiënten praat. Dat je door een ‘simpele’ ingreep, het plaatsen van een bandje, zo’n verschil kan maken voor vrouwen die last hebben van heftig bloed- of urineverlies of een verzakking; Ginny is er iedere keer weer door geraakt. Vrouwen kunnen eindelijk weer ongehinderd springen, rennen, dansen – wat juist in de overgang zo gezond is.

Des te frustrerender vond ze het dat ze bij opvliegers, stemmingswisselingen en andere overgangsklachten veel minder te bieden had. Hormonen kunnen helpen, maar er zijn ook vrouwen die ze niet willen of kunnen gebruiken. Die frustratie smolt toen Ginny de leefstijlgeneeskunde ontdekte. Liefde op het eerste gezicht, die ze nu in haar spreekkamer, op FoodFirst Network en in lezingen deelt met zoveel mogelijk vrouwen in binnen- en buitenland.

En het mooie is, als ‘leefstijlgynaecologe’ Ginny je vertelt wat je allemaal zelf kunt doen om je beter te voelen in die lastige jaren, wil je het meteen proberen. Zelfs als ze je vraagt je kersverse overgangsvetrolletjes door een roze bril te bekijken. Want ja, dat extra laagje heeft echt voordelen.

Je vindt nu alle nieuwe video’s met Ginny’s leefstijladviezen gericht op vrouwen (in de overgang) op FoodFirst Network.

Bekijk de video en Ginny vertelt je over haar drijfveren.

Even voorstellen:

Word member van FoodFirst Network en bekijk de video’s van Ginny

Over FoodFirst Network

We zijn ambitieus. We willen jou vitaler maken. Of je nu af wilt vallen, gewoon gezonder wilt leven, diabetes, hoge bloeddruk of een allergie hebt; wij zijn er voor jou. Van ’s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Bij ons leer je thuis, onderweg en op je werk gezonde en betere keuzes maken. Veel mensen die hun leefstijl om proberen te gooien vallen al snel terug in oude gewoontes. Vaak omdat het moeilijk is om het vol te houden. Wij gaan je helpen. FoodFirst Network maakt gezonder leven leuk, lekker en daardoor voor iedereen haalbaar. Voor gezonde en zieke mensen, maar ook voor wie gezonder wil worden.

Word nu member!

Ervaar zelf wat onze leefstijl voor jouw gezondheid kan doen. Leef smakelijk!

Schrijf je in!