Onlangs was in het nieuws dat er jaarlijks behoorlijk wat mensen op de EHBO komen met een ‘avocadohand’; een snijwond door het verwijderen van de pit van de avocado… En eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het soms inderdaad een lastig klusje is. Maar niet met deze tip!

Hier legt Rudolph je uit hoe je een avocado snijdt zonder brokken.

Word (gratis) lid om meer tips te bekijken

Over FoodFirst Network

Als je goed eet, heb je meer energie. Als je meer energie hebt, heb je meer zin om te bewegen. Waardoor je beter slaapt. En wie goed uitgerust is, kan beter tegen stress. Op FoodFirstNetwork.nl vind je alles om je leefstijl te veranderen én vol te houden: lekkere recepten en begeleiding bij goed eten, slapen, bewegen en ontspannen. We werken met gepersonaliseerde profielen. Daar wordt iedereen beter van. Oók als je (tijdelijk) minder lekker in je vel zit of diabetes, een hoge bloeddruk of een allergie hebt.

FoodFirst Network is te vinden op FacebookInstagramTwitter, LinkedIn en Pinterest. We vinden het erg leuk als je ons daar volgt!

Word nu member!

Ervaar zelf wat onze leefstijl voor jouw gezondheid kan doen. Leef smakelijk!

Schrijf je in