FoodFirst begeleidt je naar jouw persoonlijke, gezonde leefstijl. Voeding, bewegen, slapen en ontspanning staan centraal. Ook als je bijvoorbeeld diabetes, hoge bloeddruk of een allergie hebt, kun je met ons je leefstijl verbeteren. Als member vind je op het platform heel veel receptvideo’s en tips van experts, afgestemd op jouw gepersonaliseerde profiel.

Of je nu wil afvallen, op koolhydraten of zout moet letten of gewoon lekker en gezond wil eten, op FoodFirst vind je er recept voor. Alvast een voorproefje? Hier vind je 4 recepten afgestemd op glutenallergie, afvallen, diabetes en gezond eten. Kies een recept en ga aan de slag!

Bloemkoolpizza

Op FoodFirst Network vind je informatie, tips en recepten om je zo snel en goed mogelijk op weg te helpen naar een gezond, volwaardig voedingspatroon. Onze koks hebben samen met allergie-deskundigen recepten samengesteld voor ontbijt, lunch en diner. Een van onze favorieten is deze bloemkoolpizza.

Een ideaal recept als je een glutenallergie hebt of koolhydraten wil vervangen voor groenten. Ook als je kinderen hebt die hun neus ophalen voor alles wat naar groente of ‘gezond’ neigt, is dit een toprecept.

Bekijk het recept van Andy McDonald.

Cottage pie met knolselderij

Wil je afvallen en toch lekker eten, kies op FoodFirst Network dan voor het profiel Afvallen. Geen dieet, geen strenge kuur, rustig afvallen in je eigen tempo en vooral: superlekker eten. Je krijgt recepten die goed in een voedingspatroon passen dat op afvallen gericht is.

Verder vind je er veel work-outvideo’s, advies van experts zoals huisartsen en diëtisten en motivatie om het vol te houden. Maar het begint allemaal met lekker en gezond eten. Zoals deze ovenschotel.

Bekijk het recept van Andy McDonald

Probeer FoodFirst nu gratis uit!

Pittige runderbowl

Werken aan diabetes is aan de slag gaan met de vier pijlers van een gezond leven: voeding, bewegen, slapen en ontspanning. Zo krijg je meer grip op je diabetes type 2 of type 1. Op FoodFirst vind je advies van onder andere huisartsen, diëtisten en slaapexperts. Klaar om meer te bewegen? Wij bieden work-outs voor elk niveau.

Food = First natuurlijk, het begint allemaal met anders eten. Deze heerlijk kruidige runderbowl is daar een perfect voorbeeld van. Geniet ervan!

Recept voor pittige runderbowl van rudolph van veen

Bekijk het recept van Rudolph van Veen

FoodFirst favoriet: De groenten-kapsalon

Wij zijn groot fan van vers, onbewerkt en puur eten. Geen pakjes en zakjes, we kiezen voor puur natuur. Misschien is dat even wennen. Zeker als je niet zo’n superkok bent. Begin dan gewoon rustig aan. Probeer af en toe een recept uit en kijk hoe het bevalt.

Soms heb je gewoon zin in vette hap. Die lekkere trek kennen we maar al te goed. Gelukkig bedacht Rudolph deze variant van de kapsalon met verse, knapperige groenten en frietjes. Echt, je weet niet wat je proeft!

Recept voor kapsalon van rudolph van veen

Bekijk het recept van Rudolph van Veen

Over FoodFirst Network

Als je goed eet, heb je meer energie. Als je meer energie hebt, heb je meer zin om te bewegen. Waardoor je beter slaapt. En wie goed uitgerust is, kan beter tegen stress. Op FoodFirstNetwork.nl vind je alles om je leefstijl te veranderen én vol te houden: lekkere recepten en begeleiding bij goed eten, slapen, bewegen en ontspannen. We werken met gepersonaliseerde profielen. Daar wordt iedereen beter van. Oók als je (tijdelijk) minder lekker in je vel zit of diabetes, een hoge bloeddruk of een allergie hebt.

FoodFirst Network is te vinden op FacebookInstagramTwitter, LinkedIn en Pinterest. We vinden het erg leuk als je ons daar volgt!

Word nu member!

Ervaar zelf wat onze leefstijl voor jouw gezondheid kan doen. Leef smakelijk!

Schrijf je in