Probeer nu gratis uit!

Wat eten we vandaag? En morgen? Kijk maar even in je weekmenu. Daar staat het overzichtelijk op een rij. Hoe het werkt? Heel makkelijk!

Als je drie keer per dag onze gerechten eet, merk je al snel welke effect onze voeding op je vitaliteit kan hebben. Zeker als je dat week in, week uit blijft doen. Weekmenu’s helpen je daarbij. Ze zijn speciaal afgestemd op jouw behoefte. Of je nu af wilt vallen, diabetes hebt of je gewoon lekkerder wilt voelen door zo puur en onbewerkt mogelijk te eten. Hoe onze weekmenu’s werken? Zo!

Alles wat je nodig hebt

De weekmenu’s zijn samengesteld in samenwerking met onze koks, specialisten en diëtisten volgens de richtlijnen van FoodFirst Network. Zo zorgen we ervoor dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt. Je zult al snel merken dat je voldoende hebt aan drie maaltijden per dag. Onze gerechten zijn zo verzadigend dat de behoefte aan tussendoortjes verdwijnt.

We zijn uitgegaan van een gemiddelde eter. Mochten de porties te groot of te klein voor je zijn, stel ze dan bij naar je eigen behoefte.

Drie x makkelijk

We realiseren ons dat het best pittig kan zijn om je leefstijl te veranderen, zeker als je niet gewend bent om drie maaltijden per dag zelf te koken. Daarom maken we je het zo makkelijk mogelijk. Op drie manieren:

Eén keer koken, twee keer eten. Sommige gerechten komen vaker voor in het menu van een week. Soep of een ovenschotel bijvoorbeeld. De ene dag eet je het ‘s avonds en verderop in de week gewoon nog een keer. Lekker snel en heel erg makkelijk.

Oefening baart kunst. Je zult ook zien dat in sommige weekmenu’s een recept uit een eerdere week weer langskomt. Ook zo maken we het je makkelijker om zelf te koken. Hoe vaker je een gerecht maakt, hoe sneller het gaat.

Goed plannen. In onze weekmenu’s kun je een week vooruit kijken. Zo kun je al je boodschappen in één keer doen. En als je tijd hebt sommige gerechten (of een deel daarvan) alvast voorbereiden.

Jouw smaak, jouw menu

Zit er geitenkaas in je avondeten op dinsdag en hou je daar niet van? Kijk dan even bij mijn recepten voor een alternatief gerecht dat binnen je profiel past. We hebben volop keuze, ook voor ontbijtjes en lunches.

Eten met de seizoenen

Onze weekmenu’s zijn zoveel mogelijk seizoengebonden. Wat er nu geoogst wordt, smaakt het lekkerst, is vaak goedkoper en vaak beter voor het milieu. Jouw weekmenu loopt daarom synchroom met de weken van het jaar.

Over FoodFirst Network

We zijn ambitieus. We willen jou vitaler maken. Of je nu af wilt vallen, gewoon gezonder wilt leven, diabetes, hoge bloeddruk of een allergie hebt; wij zijn er voor jou. Van ’s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Bij ons leer je thuis, onderweg en op je werk gezonde en betere keuzes maken. Veel mensen die hun leefstijl om proberen te gooien vallen al snel terug in oude gewoontes. Vaak omdat het moeilijk is om het vol te houden. Wij gaan je helpen. FoodFirst Network maakt gezonder leven leuk, lekker en daardoor voor iedereen haalbaar. Voor gezonde en zieke mensen, maar ook voor wie gezonder wil worden.

FoodFirst Network is te vinden op FacebookInstagramTwitter, LinkedIn en Pinterest. We vinden het erg leuk als je ons daar volgt!

Word nu member!

Ervaar zelf wat onze leefstijl voor jouw gezondheid kan doen. Leef smakelijk!

Schrijf je in!