Niemand zo enthousiasmerend als onze beweegcoach Han de Hair. En dat is precies wat je nodig hebt als je besluit dat je (meer) wil gaan bewegen. Ook Han wil mensen fitter maken. Belangrijk daarbij is dat je er plezier in hebt. En blíjft hebben.

Han deed de Academie voor Lichamelijk Oefening in Tilburg. Vrij snel na zijn studie opende hij zijn eigen fitnessclubs. Han is actief als trainer, coach en consultant, meestal in de fitnessindustrie. Hij is dagelijks bezig met leefstijl-verandering en gezondheidsverbetering.

Bij ons op FoodFirst Network kan je samen met hem trainen. In zijn filmpjes geeft hij eenvoudige beweegtips voor in en om het huis: wandelen, touwtje springen en traplopen bijvoorbeeld.

Maar ook als je meer gevorderd bent, heb je veel aan Han. Hij stimuleert je om je eigen doel te stellen, bijvoorbeeld: krachtiger worden in je benen. Hij motiveert je. Han helpt je om je doelen realistisch en haalbaar te stellen. Op zo’n manier dat je lol krijgt, of houdt, in het bewegen. Oppeppend he?

Even voorstellen:

Word member van FoodFirst Network en bekijk de video’s van Han

Over FoodFirst Network

We zijn ambitieus. We willen jou vitaler maken. Of je nu af wilt vallen, gewoon gezonder wilt leven, diabetes, hoge bloeddruk of een allergie hebt; wij zijn er voor jou. Van ’s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Bij ons leer je thuis, onderweg en op je werk gezonde en betere keuzes maken. Veel mensen die hun leefstijl om proberen te gooien vallen al snel terug in oude gewoontes. Vaak omdat het moeilijk is om het vol te houden. Wij gaan je helpen. FoodFirst Network maakt gezonder leven leuk, lekker en daardoor voor iedereen haalbaar. Voor gezonde en zieke mensen, maar ook voor wie gezonder wil worden.

FoodFirst Network is te vinden op FacebookInstagramTwitter, LinkedIn en Pinterest. We vinden het erg leuk als je ons daar volgt!

Word nu member!

Ervaar zelf wat onze leefstijl voor jouw gezondheid kan doen. Leef smakelijk!

Schrijf je in!